Uppsnappat: Lär dig mer om Karlstads historia

Den 29 november slogs portarna upp till Karlstads historia i Karlstadsrummet – kommunarkivets populära visningar är tillbaka.

I ett pressmeddelande skriver de:

”Under vinterns mörkaste månader vill vi ge Karlstadsborna en möjlighet att lära sig mer Karlstads historia genom att lyfta fram arkiven som källa till historisk kunskap. Då visas Karlstads historia i Karlstadsrummet och kommunarkivets visningar är tillbaka. Det är också Lennart Fernqvists populära förr- och nu visning av bilder av Karlstad.”

Kommunarkivets utställning i Karlstadsrummet är öppen mellan 29 november och 9 januari. Vid speciella tillfällen öppnar kommunarkivet dörren till Karlstads historia genom visningar:

Onsdag 8 december klockan 15:00
Tisdag 14 december klockan 15:00

Tänk på att maxantalet för visningarna är 15 personer.

Lennart Fernqvist visar upp sitt populära bildspel av Karlstad förr och nu på följande datum:

2 december klockan 15.00
9 december klockan 15.00
16 december klockan 15.00

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »