UPPSNAPPAT Ispremiär på Stora torget

På fredag är det ispremiär på Stora torget då årets isbana öppnar. Isbanan kommer vara öppen dygnet runt alla dagar i veckan. En nyhet för i år är att det går att låna skridskor och hjälm på plats genom ett samarbete med Fritidsbanken.

I ett pressmeddelande kan man läsa om hållpunkterna. Teknik- och fastighetsnämndens ordförande Henrik Lander (C) och kultur- och fritidsnämndens ordförande Johanna Larsson (M) snörar på sig skridskor och tar ett första varv på isbanan. En blåsorkester står för underhållningen i form av julmusik och det utlovas glögg och pepparkakor. 

Dag: Fredag 10 december

Tid: 11.00

Plats: Stora torget, Karlstad

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »