UPPSNAPPAT Ispremiär på Stora torget

UPPSNAPPAT Ispremiär på Stora torget

På fredag är det ispremiär på Stora torget då årets isbana öppnar. Isbanan kommer vara öppen dygnet runt alla dagar i veckan. En nyhet för i år är att det går att låna skridskor och hjälm på plats genom ett samarbete med Fritidsbanken.

I ett pressmeddelande kan man läsa om hållpunkterna. Teknik- och fastighetsnämndens ordförande Henrik Lander (C) och kultur- och fritidsnämndens ordförande Johanna Larsson (M) snörar på sig skridskor och tar ett första varv på isbanan. En blåsorkester står för underhållningen i form av julmusik och det utlovas glögg och pepparkakor. 

Dag: Fredag 10 december

Tid: 11.00

Plats: Stora torget, Karlstad

Reumatismmobbing

Reumatismmobbing på kontoret. Jag: Behöver ni en handmodell? Rövkollega: Ja. Jag: Jag kan ställa upp. Rövkollega: Nja, det går bra ändå.

Läs blogginlägget »

Mogen på klassträff

På klassträff. Läraren pratar om att de har pratat mycket om koranbränningar. Därefter pratar de om vikten att läsa tillsammans med sina barn. Läraren säger:

Läs blogginlägget »