Karlstad kallar-profilen: Malva Eklund

Karlstad kallar-profilen: Malva Eklund

Karlstad kallar vill lära känna er – och därför lyfter vi med jämna mellanrum fram en ny person med anknytning till Värmland. Den här gången träffar vi den kolsyreklunkande PT-n, Malva Eklund!

Namn: Malva Eklund

Ålder: 22

Född i: Brunskog

Bor numera: Karlstad

Gör: Personlig tränare/receptionist på Nordic Wellness och ICA Fanfaren.

Beskriv dig själv med tre ord:

Positiv, aktiv, utåtriktad.

Vad är det bästa med ditt jobb/utbildning?

Att jag får jobba med mat och träning, två av mina största intressen. Och att jag får fortsätta lära mig och utvecklas inom det jag brinner för!

Vilken är den största utmaningen?

Att tacka nej till jobb.

Vad är ditt största mål för 2021? 

Att få jobba mer med klienter på Nordic och se en utveckling hos både dem och mig själv!

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?

Oj, ofta jobbar jag både på ICA och Nordic Wellness och så brukar jag få in ett träningspass någon gång under dagen. Men alltid soffhäng hemma på kvällen oavsett!

Vad gör du helst en ledig dag?

Haha sovmorgon, lång mysig frukost framför tv:n. Ett träningspass, fixa och dona hemma. Dricka bubbel och gå ut och dansa med vänner på kvällen!

Berätta om ditt största intresse.

Mitt största intresse är träning! Allra mest är det styrketräning och dans som faller mig i smaken. Har alltid varit en aktiv person och spelade mycket fotboll när jag var yngre. Och har dansat sedan mellanstadiet ungefär. Gymmet hittade jag i gymnasiet och nu är det en av mina favoritställen att vara på. 

Har du någon udda talang?

Haha, talang kan man kanske inte kalla det, men jag är väldigt bra på att klunka/halsa kolsyrade drycker (typ energidryck/cider)!

Vad är Värmland för dig?

Värmland för mig är hemma, där jag har vuxit upp och spenderat mitt liv allra mest hittills. Värmland är en del av mig och jag är en del av Värmland!

Vad får man inte missa om man är i din stad?

Oj, man får absolut inte missa att träna på någon av våra Nordic Wellness-klubbar! Sedan kan jag varmt rekommendera att ta en promenad genom Inre hamn och ta ett glas på någon av restaurangerna/barerna där!

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil i framtiden? 

Marie Skanslie!