BLOGG Cissi: Krönika på gång!

Ni får ursäkta att jag är något kreativt förstoppad för tillfället, men hej hej! Jag lever, sa hon i ren Frankenstein-anda! Min krönika för både höst och vinter nyår är i skrivande stund på gång, men som jag skrev ovan, min kreativitet har varit puts väck de senaste månaderna. Den kanske finns under en sten i en skog någonstans.

Jag tänkte i den skriva om folks besatthet av nyårslöften, när jag själv föredrar nyårsmål. Mycket lättare att uppfylla ett mål än att hålla ett löfte. Vad föredrar ni, nyårslöfte eller nyårsmål? Inget alls? Kommentera gärna!

Cissi

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »