Lär känna redaktionen: Sofie Nelsson

Lär känna redaktionen: Sofie Nelsson

Hur skulle du beskriva dig själv ifall du skulle skriva en skrytig LinkedIn-presentation?

Löpare som älskar äventyr och utmaningar! Springer både för att uppleva och prestera och inspirerar gärna andra till att finna samma glädje till löpning som jag gör. Har vunnit Great Wall Marathon, placerat mig topp-10 på SM på 10 km, 21 km och maraton. När jag inte springer jobbar jag som kommunikatör där jag gör allt från att uppdatera sociala medier till att planera mässor.

Vad kommer du skriva om i Karlstad kallar?

Jag kommer dela med mig av mina löparäventyr, tips på träningspass och alla härliga sätt att motivera sig till att komma ut och röra på sig! 

Vad hoppas du att läsarna ska få med sig?

Inspiration till löpning och träning i allmänhet. Kanske också modet att våga utmana sig lite, till exempel genom att springa ett lopp, en häftig vandringsled eller att ta sig ut trots att regnet kommer piska en i ansiktet. 

Vad hoppas du att 2022 ska bjuda på?

Fler lopp, häftiga äventyr och mycket löpning med vänner!

Följ Sofie här!