Lär känna redaktionen: Sofie Nelsson

Hur skulle du beskriva dig själv ifall du skulle skriva en skrytig LinkedIn-presentation?

Löpare som älskar äventyr och utmaningar! Springer både för att uppleva och prestera och inspirerar gärna andra till att finna samma glädje till löpning som jag gör. Har vunnit Great Wall Marathon, placerat mig topp-10 på SM på 10 km, 21 km och maraton. När jag inte springer jobbar jag som kommunikatör där jag gör allt från att uppdatera sociala medier till att planera mässor.

Vad kommer du skriva om i Karlstad kallar?

Jag kommer dela med mig av mina löparäventyr, tips på träningspass och alla härliga sätt att motivera sig till att komma ut och röra på sig! 

Vad hoppas du att läsarna ska få med sig?

Inspiration till löpning och träning i allmänhet. Kanske också modet att våga utmana sig lite, till exempel genom att springa ett lopp, en häftig vandringsled eller att ta sig ut trots att regnet kommer piska en i ansiktet. 

Vad hoppas du att 2022 ska bjuda på?

Fler lopp, häftiga äventyr och mycket löpning med vänner!

Följ Sofie här!

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »