Lär känna redaktionen: Olle Elfgren

Om en månad är Karlstad kallar en tidning. Under tiden av stiltje så kommer vi portionera ut små miniintervjuer med alla fina människor som kommer bidra till produkten! Den här gången träffar vi den första artisten den här sidan Laila Westersund som LÄGGER sitt hår, Olle ”Mest läst i helgen” Elfgren.

Hur skulle du beskriva dig själv ifall du skulle skriva en skrytig LinkedIn-presentation?
– I grunden är jag en journalist som gått på myten om att jag skulle vara intressant. Därför skriver jag ofta om mig själv. Men det som betalar hyran är trots allt mina otroliga sökmotoroptimeringskunskaper. Nu blev det självironiskt, men det behöver nödvändigtvis inte vara fel.

Vad kommer du skriva om i Karlstad kallar?
– Det som blivit mitt kännetecken; alldeles för självcentrerade krönikor om livet som funktionsnedsatt. En del av mig vill tro att det behövs.

Vad hoppas du att läsarna ska få med sig?
– Två saker. Skratt men framför allt en påträngande känsla av att det kanske inte är så jävla hemskt att vara handikappad.

Vad hoppas du att 2022 ska bjuda på?
– Ett mer lukrativt krönikeavtal.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »