Lär känna redaktionen: Sofia Söderberg

Lär känna redaktionen: Sofia Söderberg

Om en månad är Karlstad kallar en tidning. Under tiden av stiltje så kommer vi portionera ut små miniintervjuer med alla fina människor som kommer bidra till produkten! Den här gången träffar vi kvinnan som känns som en frisk Chouquette-vind i den annars numera unkna tillvaron – och den enda kvinnan som fått mig utslängd (av coronaavståndsskäl) från Ankdammen eftersom alla, inklusive undertecknad, vill vara nära henne! Vi pratar såklart om Sofia ”Bakfia” Söderberg!

Hur skulle du beskriva dig själv ifall du skulle skriva en skrytig LinkedIn-presentation?

Här har ni kvinnan som kan vispa maräng (sjukt snabbt) för hand i TV, samtidigt som jag koreograferar dansmoves i sömnen. Är smaksäker både när det gäller råvaror och språk, då jag behärskar att känna smaken av litchifrukt med ögonbindel samt talar fyra olika språk. Att jag sedan är en glädjespridare och levererar skön stämning var jag än går, ja det får man på köpet.

Vad kommer du skriva om i Karlstad kallar?

Jag kommer att leverera smaksäkra och läckra recept på allt från den söta världen.

Vad hoppas du att läsarna ska få med sig?

Jag vill kunna inspirera och få läsarna att känna sig som proffs i sina kök. Att med enkla medel och tips få folk att inse att desserter och bakverk är något som är roligt att göra! 

Vad hoppas du att 2022 ska bjuda på?

Jag hoppas att 2022 kommer att bjuda på mycket häng med vänner, kärlek och familj. Samt lite spontana äventyr, konserter och resor. Har liksom saknat det under två års tid av förklarliga skäl! 

Följ Sofia här

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »