Lär känna redaktionen: Margareta Von Wachenfeldt

Lär känna redaktionen: Margareta Von Wachenfeldt

Om en månad är Karlstad kallar en tidning. Under tiden av stiltje så kommer vi portionera ut små miniintervjuer med alla fina människor som kommer bidra till produkten! Den här gången träffar vi den projektledande triathlet-wannabee:n Margareta Von Wachenfeldt, som i krönikeform bland annat kommer inspirera oss gällande äventyreri och rörelseglädje!

Hur skulle du beskriva dig själv ifall du skulle skriva en skrytig LinkedIn-presentation?
En driven triathlet-wannabe som gärna är ute på äventyr! Jag cyklar, simmar, paddlar, vandrar, dyker och allt däremellan – rörelseglädje i alla dess former. Är bra på att inspirera mig själv och min omgivning till att komma igång med något de inte har gjort förut eller kanske inte vågat.
När jag inte funderar på min nästa utmaning briljerar jag med mina strukturerade projektledar-skills under dagtid och gör allt för att behålla min spontana det-löser-sig-filosofi på fritiden. Att jag även kan citera klichéartade uttryck så som ”ny dag nya möjligheter” och står för att jag gillar det, det är liksom ett plus i kanten.

Vad kommer du skriva om i Karlstad kallar?
Jag kommer att dela med mig av mina egna upplevelser och äventyr, tips och pepp kring träning, och om hur viktigt det är att finna ett lugn i vardagen.

Vad hoppas du att läsarna ska få med sig?
Inspiration till rörelseglädje kort och gott, visa att träning är så mycket mer än bara svett och kalorier. Att det finns aktiviteter som kan ge en total upplevelse och kanske ett litet äventyr på köpet.
Jag hoppas även på att trigga igång till reflektion kring vardagens förväntningar och i förlängningen våga att utmana sig själv på alla plan. 


Vad hoppas du att 2022 ska bjuda på?
Jag hoppas på nya spännande upptåg, både hemma i Karlstad och runtom i Sverige! Och många skratt med familj och vänner såklart.

Följ Margareta här

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »