Lär känna redaktionen: Linn Von Bahr

Lär känna redaktionen: Linn Von Bahr

Inom kort är Karlstad kallar en tidning. Under tiden av stiltje så kommer vi portionera ut små miniintervjuer med alla fina människor som kommer bidra till produkten! Den här gången träffar vi onlinecoachen Linn Von Bahr som i skrivande stund må sakna ädelstenar på ringfingret, men som kompenserar det med ett välfyllt pokalskåp – och som i vanlig ordning har stora planer för framtiden!

Hur skulle du beskriva dig själv ifall du skulle skriva en skrytig LinkedIn-presentation?

Om jag hade Linkedin skulle min profil se ut som följande:

Linn von Bahr – Snart Sveriges främsta Onlinecoach 😉
Mina titlar:
Medicinsk massageterapeut
Personlig tränare
Kostrådgivare
Samtalscoach
Onlinecoach till Sveriges bästa klienter
Ägare av flera fitnesspokaler
Flickvän till världens bästa pojkvän

Vad kommer du skriva om i Karlstad kallar?

Ni kommer att få en inblick på mitt synsätt gällande träning och hälsa samt fokus på att optimera era liv och nå era mål!

Vad hoppas du att läsarna ska få med sig?

Ni kommer att få med er hållbara tillvägagångssätt för ett hälsosammare och sundare liv för att nå era mål! Jag är nyfiken på vad ni (läsarna) önskar att få lära er mer av och få med er av min medverkan i Karlstad Kallar. Vad vill ni lära er om inom träning, hälsa och att nå era mål?

Vad hoppas du att 2022 ska bjuda på?

Jag hoppas att året bjuder på utmaningar, då jag älskar att utvecklas. Det är när vi utmanar oss som vi växer! Jag hoppas även att jag når några av mina målstolpar som är satta för 2022, exempelvis att nå ut till fler personer, bygga mer muskler, få en ring på fingret *blink blink*😉