Lär känna redaktionen: Hanna Käld

Lär känna redaktionen: Hanna Käld

Inom kort är Karlstad kallar en tidning. Under tiden av stiltje så kommer vi portionera ut små miniintervjuer med alla fina människor som kommer bidra till produkten! Den här gången lär vi känna den aktivitetsälskande och sptudlande Idrott- och hälsocoach-studenten Hanna Käld som våra läsare lärt känna under det senaste året!

Hur skulle du beskriva dig själv ifall du skulle skriva en skrytig LinkedIn-presentation?

Ett energiknippe som inte gillar att sitta stil, tävla är bland det bästa jag vet men skulle säga att jag samtidigt är ödmjuk. Jag är en väldigt social personen som gillar näst intill gillar all typ av aktivitet. Tränar styrketräning i olika former och spelar fotboll. När jag inte tränar pluggar jag till idrott och hälsocoach på Karlstads universitet där jag nu pluggat 1,5 år.

Vad kommer du skriva om i Karlstad kallar?

Jag kommer skriva om träning, hälsa och om en aktiv fritid. Ge tips, idéer, information och upplevelser ur mitt liv som kan vara roligt att höra.

Vad hoppas du att läsarna ska få med sig?

Inspiration och glädje till ett aktivt liv. Jag vill att läsarna ska känna att min krönika ger dem lust till aktivitet och en hälsosam livsstil.

Vad hoppas du att 2022 ska bjuda på?

Hoppas 2022 erbjuder massa skratt och många nya utmaningar. Har satt mål i min styrketräning som jag vill lyckas uppnå, då i övningar som knäböj, marklyft och bänkpress. Låter nu som en riktig styrkelyftare men så är inte fallet, tycker det är kul att ha mål och det motiverar mig till att fortsätta. Hoppas att 2022 får mig att utvecklas massor både inom träning, utbildning och som person!