UPPSNAPPAT Fira OS-curlinghjältarna

Ikväll klockan 17.00 är alla varmt välkomna till Stora Torget i Karlstad för att hylla Lag Edin som tog OS-guld i curling.

– Vi vill hylla Lag Edin för fantastiska insatser under en lång tid som nu också resulterat i ett OS-guld, därför bjuder vi in till guldfirande på Stora Torget och hoppas att många vill komma för att fira dem, säger Johanna Larsson (M), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Glada OS-gulmedaljörer! Foto, Stephen Fisher, WCF

Kom och hylla våra OS-medaljörer och hör dem berätta om känslan efter OS-guldet. På scenen medverkar även Karlstads kommun och RF-SISU Värmland.

Dag: Onsdagen den 23 februari
Tid: Klockan 17.00
Plats: Stora Torget i Karlstad

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »