FUNKISLIV Lansering av Föreningen livskämpar

I dag lanseras Föreningen livskämpar, en förening som jobbar med att öka kunskapen och förbättra livet för livskämpar och medkämpar.

De beskriver sig själva som en ”förening för människor som kämpar med livslusten, som ibland inte vet om de orkar leva. En förening för personer som försökt ta sitt liv och för deras närstående. För livskämpar och medkämpar”.

I en kommentar skriver Marie Niljung att de just nu befinner sig i en uppbyggnadsfas där de tänker stort, men börjar smått.

”Tillsammans med andra vill vi skapa mötesplatser där vi kan stötta varandra, minska skam och skuld, öka kunskapen och förbättra livet för livskämpar och medkämpar.”

Vill du eller ditt företag bli stödmedlem? Gå in på: https://www.foreningenlivskampar.se/

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »