UPPSNAPPAT Vernissage med Charlotta Hammar

Den 26 mars öppnar utställningen And The Sky Shall Turn No 55/Silky Pink på Värmlands museum. Vernissage med invigningstal och visning av utställningen där konstnären Charlotta Hammar närvarar.

I ett pressmeddelande kan man läsa att Charlotta Hammar arbetar med frågor som tar sin utgångspunkt i det vardagliga livet och hur det påverkas av känslan av att allt inte kommer att ordna sig.

Foto: Rolf-Göran Åström

”I foto och film fångas frågeställningar som berör kris, krishantering, olika typer av mentala och konkreta skydd och människans psykologiska försvar. Hon tar upp den kollektiva rädslan för existentiell utplåning av människan som art och hur den rädslan kan se ut. En viktig inspirationskälla och referens är broschyren ”Om krisen eller kriget kommer” från 2018 som delades ut till alla hushåll i landet.”

Läs mer om utställningen

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »