FUNKISLIV Temadag för psykisk hälsa

Tisdagen den 12 april välkomnar studenterna Karolina Skytt, Hilda Ivarsson, Tim Andersson och Vilma Carlsson er till en temadag för psykisk hälsa på Karlstads Universitet. Roliga aktiviteter för att främja psykiskt välmående står på schemat.

– Det blir en levande dag där aktiviteter tillsammans med föreläsningar ger en känsla av samhörighet och förståelse, säger Karolina Skytt

Dagen kommer bjuda på föreläsningar i Aula Magna på Karlstads universitet med Marie Niljung och Hanna Wirdegård (10.00) och handbollsstjärnan Loui Sand (13.30). Senare på kvällen blandas nytta med nöje när ett viktigt ämne tas upp genom musik.

– 18.00 kommer ni få ta del av en musikalföreställning om hur det är att vara anhörig till någon med bipolär sjukdom även denna i Aula Magna på Karlstads universitet, säger Karolina Skytt.

Och fortsätter:

– Du behöver inte anmäla dig, det är bara att hitta en plats i Aula Magna och ta med dig nära och kära! Mellan 11.30 – 13.30 kommer det vara en mässa i aulafoajén där ni bland annat får träffa studentföreningar, företag, fackförbund, studenthälsan, kvinnojouren, Suicide Zero med flera.


Mer info på eventets Instagram

Dagen är ett samarbete mellan Handelshogskolan Karlstad, Karlstads universitet och Karlstads studentkår.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »