FUNKISLIV Dags för Svenska Parasportgalan 2022

Efter två år med digitala upplagor är det äntligen dags för paraidrottseliten att samlas igen. På fredag sänds Svenska Parasportgalan 2022 live på Sportbladet.Programleder gör Per Skoglund och Maja Reichard.

På fredag 6 maj samlas de största stjärnorna och eldsjälarna inom svensk parasport för att hylla de fantastiska prestationer som gjorts under det gångna året. Svenska Parasportgalan kan efter två år med digitala upplagor nu återigen bjuda in till en festlig galamiddag.

– Det betyder otroligt mycket att vi äntligen kan träffas på riktigt och med stolthet blicka tillbaka på ett extremt utmanande år. Svenska Parasportgalan är en väldigt viktig del i svensk parasport där vi tillsammans får möjlighet att lyfta alla de otroliga prestationer som gjorts och samtidigt ge oss motivation inför framtiden, säger Åsa Llinares Norlin, ordförande i Parasport Sverige, i ett pressmeddelande.

Värmlandscyklisten Anna Beck är nominerad till Årets kvinnliga idrottare.
Foto: Karl Nilsson / Sveriges Paralympiska Kommitté

Sänds på Sportbladet

Klockan 17.30 bjuds gästerna in till röda mattan när Åbytravet öppnar upp sina portar. En timme senare hälsar programledarna Per Skoglund och Maja Reichard både TV-tittare och galagäster välkomna till sändningen som för andra året i rad sänds på Sportbladet.

–  Så kul att Sportbladet väljer att livesända galan i år igen, med de otroliga framgångar vi haft under 2021 så känns det självklart, säger Åsa Llinares Norlin.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »