En dag med: Linnea Sundholm

En dag med: Linnea Sundholm

Nyfikna som vi är så vill Karlstad kallar hänga med våra värmländska profiler för att se vad de egentligen sysslar med under dagarna! Den här gången fick vi följa med Skaras, och såklart Forshagas, handbollsstjärna, Linnea Sundholm! Det här är hennes dag.

07.30: Klockan ringer. Efter en vecka med covid och obefintliga rutiner var det lite tyngre att kliva upp idag än tidigare i veckan. Men vi har en spännande dag framför oss, så man ska inte klaga. Nu behöver man åtminstone inte sitta isolerad utan får röra sig bland offentligheten, vilket man har saknat.

07.50: Frukost. Frukosten är nästan det viktigaste på hela dagen när det är match, och den innehåller i princip nästan alltid samma sak, fast i olika tappningar beroende på vad man är sugen på för dagen. I dag blev det en smoothie, ett ägg och lite havregrynsgröt.

08.30: Dags för skola. Jag läser till djurvårdare med inriktning hund här i Skara och i dag har vi lektioner om lagstiftning och hur man bemöter andra hundar. Efter en kortare dag i skolan var det dags för samling vid idrottshallen i Skara. I dag spelar vi nämligen första finalen av två i ATG Svenska Cupen och möter Skuru borta!

16.00: Nu är vi framme vid Eriksdalshallen i Stockholm och startar uppladdningen med en lång promenad. När vi kommer till omklädningsrummet har det dukats upp med diverse drycker och saker att äta, för lite lyxigt ska det väl ändå vara att spela final va! 😝

18.15: Matchen startar. Vi möter de svenska mästarna så vi visste på förhand att det skulle bli tufft. Vi går upp i 3–2-ledning i shootoutsen, men sedan går det tyvärr snabbt. Vi hänger inte med i deras tempo och förlorar till slut med 26–32. Det betyder att de har ett försprång på sex mål i returen som spelas hemma om en vecka. Men vi har inte gett upp och allt kan hända!

Efter matchen så har vi ett kort snack och ingen är såklart nöjd med insatsen. Efter det så packar vi ihop oss och far hem till Skara igen.

01.30: Landar i min säng. Nu är det dags för lite sömn innan det är dags för jobb imorgon bitti! Ha det fint!

Fotnot: Vems dag vill ni hänga med på i nästa nummer? Mejla oss på hej@karlstadkallar.se!