Säg hej till sommarjobbare David!

Under juli och augusti får vi efterlängtad hjälp! Välkommen, säger vi till studenten David som började sitt sommaruppdrag med att presentera sig själv:

Jag heter David Johansson och jag är 32 år gammal. I sommar är det tänkt att jag ska skriva på heltid för Karlstad Kallar. Ni hittar mig såväl på bloggen som i tidningen och där kommer ni kunna läsa intervjuer med intressanta personer, företeelser, recensioner, boktips, evenemang och ett och annat Youtube-fenomen. Tipsa mig gärna om ni har något förslag på vad jag ska skriva om.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »