BLOGG David: Nu är vi igång!

BLOGG David: Nu är vi igång!

Snart kommer bloggen och tidningen fyllas med material. I dag är tanken att jag ska besöka David Lynch-utställningen på Värmlands Museum och därefter träffa Mats Parner som är författare, debattör och litteraturkritiker för att prata om sommarläsning – ett återkommande tema under sommaren.

I morgon ska jag intervjua en bartender om den bästa sommardrinken och förhoppningsvis intervjua ytterligare en värmländsk författare. På lördag ska jag skriva om The Latin Kings livespelning på Putte i Parken. Utöver det har jag fått klartecken att skriva om en ung Karlstadbo som samlar på klockor och som specialiserat sig på mekaniska ur från 60-talet och ytterligare en person som varit på 10 dagars ”Vipassana silent retreat” i Ödeshög och som vill dela med sig av sina erfarenheter. Jag har också försökt att få tag i en psykolog för att prata om ”Sopranos” – i sommar är det 15 år sedan det sista avsnittet sändes i USA.

Dessutom har jag också planer på att testa Karlstads olika turistfällor, utse Karlstads bästa kolgrills-restaurang samt mycket mer!