BLOGG David: Nu är vi igång!

Snart kommer bloggen och tidningen fyllas med material. I dag är tanken att jag ska besöka David Lynch-utställningen på Värmlands Museum och därefter träffa Mats Parner som är författare, debattör och litteraturkritiker för att prata om sommarläsning – ett återkommande tema under sommaren.

I morgon ska jag intervjua en bartender om den bästa sommardrinken och förhoppningsvis intervjua ytterligare en värmländsk författare. På lördag ska jag skriva om The Latin Kings livespelning på Putte i Parken. Utöver det har jag fått klartecken att skriva om en ung Karlstadbo som samlar på klockor och som specialiserat sig på mekaniska ur från 60-talet och ytterligare en person som varit på 10 dagars ”Vipassana silent retreat” i Ödeshög och som vill dela med sig av sina erfarenheter. Jag har också försökt att få tag i en psykolog för att prata om ”Sopranos” – i sommar är det 15 år sedan det sista avsnittet sändes i USA.

Dessutom har jag också planer på att testa Karlstads olika turistfällor, utse Karlstads bästa kolgrills-restaurang samt mycket mer!

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »