BLOGG David: Nu är vi igång!

BLOGG David: Nu är vi igång!

Snart kommer bloggen och tidningen fyllas med material. I dag är tanken att jag ska besöka David Lynch-utställningen på Värmlands Museum och därefter träffa Mats Parner som är författare, debattör och litteraturkritiker för att prata om sommarläsning – ett återkommande tema under sommaren.

I morgon ska jag intervjua en bartender om den bästa sommardrinken och förhoppningsvis intervjua ytterligare en värmländsk författare. På lördag ska jag skriva om The Latin Kings livespelning på Putte i Parken. Utöver det har jag fått klartecken att skriva om en ung Karlstadbo som samlar på klockor och som specialiserat sig på mekaniska ur från 60-talet och ytterligare en person som varit på 10 dagars ”Vipassana silent retreat” i Ödeshög och som vill dela med sig av sina erfarenheter. Jag har också försökt att få tag i en psykolog för att prata om ”Sopranos” – i sommar är det 15 år sedan det sista avsnittet sändes i USA.

Dessutom har jag också planer på att testa Karlstads olika turistfällor, utse Karlstads bästa kolgrills-restaurang samt mycket mer!

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »