BLOGG Wilma Modig: Regnigt, fuktigt, svettigt – Hej förresten

BLOGG Wilma Modig: Regnigt, fuktigt, svettigt – Hej förresten

Dagen till ära har bjudit på regn och lite mer regn! Tyckte du det var fuktigt ute idag? Jag kan säga att inne på gymmet var det fuktigare.
Men är det inte något speciellt med att sätta sig i en mörk spinningsal, full klass, dunkande musik och svett som till slut droppar ifrån taket? Välkomnade mina spinningkunder in i grottan idag där det alltid är tillåtet att ta fram grottmänniskan och köra järnet, låter det inte underbart?

Har du inte provat spinning så tycker jag du ska göra det. Det finns inget som är så enkelt och skonsamt. Inga hårda stötar som i löpning, inga cykelolyckor, ingen rädsla för att göra fel i en styrkemaskin. Du behöver bara sätta dig på en cykel och trampa. Blir du inte svettig eller stum i benen? Lägg på mer motstånd eller öka tempot! Har du tur är det en peppande instruktör längst fram med bra musik som till och med säger till vad och hur du ska cykla. Hur enkelt som helst!

För min del blev det inomhusträning på grund av regn, regn och regn idag. Passade på att köra ett kvalitetspass inom triathlon i form av ett brickpass (cykel följt av löpning) 60 min spinning följt av 45 min löpning för egen del.

Juste, Hej förresten! Har ibland lite för mycket för mig så jag glömmer att till exempel presentera mig. Wilma Modig var namnet, 22 år, bor i Karlstad, studerar till grundskollärare åk fk-3, jobbar som vikarie inom skola, som gruppträningsinstruktör och publikvärd på Wermland Opera. Sen tränar jag rätt ofta och nu ligger jag triathlonträning inför VM i Lahtis 2023 i just triathlon. Vi kommer träffas en del här på bloggen framöver så ni kommer förhoppningsvis lära känna mig bättre.

Hann du inte till spinningen idag är det för tillfället uppehåll från regn och fortfarande lika fuktigt och kvavt ute. Är nämligen ute på hundpromenad.
Utmaning till dig ut och gör dig svettigare än mig om du lyckas.

Önskar dig en go kväll!

//Wilma

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »