Karlstad Kallar hälsar på: Felicia Jashari

Karlstad Kallar hälsar på: Felicia Jashari

Hur bor ni egentligen? Eftersom vi är nyfikna av oss så frågar vi runt bland våra läsare ifall vi får hälsa på! Den här gången besökte vi förskolepedagogen Felicia som gärna låter hotellkänsla möta trivsel och mys!

Namn: Felicia Jashari

Ålder: 28 år

Bor: I en lägenhet på Strand, Karlstad

Gör: Jobbar heltid på en förskola

Hur länge har du bott i din nuvarande bostad?
Cirka åtta månader.

Var är det bästa med ditt boende?
Det bästa med mitt boende är närheten till allt och läget som ger mig den vackra kvällssolen som lyser in i lägenheten.

Hem- och helgtrevligt! Foto: Jonathan Pettersson

Hur skulle du vilja beskriva din inredningsstil?
Min inredningsstil är blandad och jag skulle säga att det är en blandning av den stilrena hotellkänslan som möter en varmare och mysigare stil för att göra det hemtrevligt.

Hur hittar du din inspiration?

Jag finner min inspiration i andras hem, på Instagram och i inredningsböcker men också hos mig själv. Jag vill att mitt hem ska spegla mig och den jag är. Jag flyttade hemifrån som sjuttonåring med en liten plånbok men med ett stort intresse för inredning redan då och det gjorde mig väldigt kreativ. Jag har lärt mig att man kan skapa det hem man vill ha utan att det behöver bli så dyrt. Det går till exempel att återbruka, skapa eget och fynda begagnat.

Felicia eftersträvar att låta hotellkänsla möta mys! Foto: Jonathan Pettersson.

Favoritdetalj i hemmet?
Jag har många favoritdetaljer som har följt med mig genom åren men jag måste ändå säga att min favoritdetalj är min katt. Han har varit med från den första lägenheten fram till nu och inget känns mer hemma än honom.

Favoritdetaljen! Foto: Jonathan Pettersson

Vad ville du främst skapa för känsla när du inredde den?
Myskänsla! Det ska vara mysigt att komma hem efter en lång dag på jobbet.

Om du fick en obegränsad budget – vad skulle du göra med ditt hem då?
Sätta upp en industriglasvägg in till sovalkoven.

Fotnot: Följ Felicia på hennes Instagram. För att se fler av Jonathans fina bilder, följ honom här. Vill ni att vi besöker er? Kontakta oss på Karlstad Kallars Instagram, eller mejla till magnus@karlstadkallar.se!


Foto: Jonathan Pettersson