PODCAST: Sprintstjärnan Irene Ekelund

Irene Ekelund slog igenom med dunder och brak när hon som 16-åring lekte hem guldet på 200 meter på ungdoms-VM i ukrainska Donetsk. Några tuffa och skadefyllda år följde, men nu har hon landat igen i Karlstad för att skriva nästa kapitel i boken om sin friidrottskarriär.

Karlstad Kallar träffade henne i ett samtal om att plötsligt få världens blickar på sig, att pusha sig själv kring maxgränsen, paradrätten, vikten att våga tala om psykisk ohälsa, medias ansvar gentemot talanger – och viljan att påverka positivt genom sina sociala medier.

Tack för att ni lyssnar!

Lyssna på nåt av alternativen nedan:

Spotify: https://open.spotify.com/episode/2KCJpvFvAkj6lZ7il3D2Ub?si=fsaLJt8BQWOQxFpp-ndSig

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »