PÅ GÅNG: Livepodd med Carina Berg och Carolina Gynning

PÅ GÅNG: Livepodd med Carina Berg och Carolina Gynning

I början av 2023 ger sig två av Sveriges mest populära poddare och TV-profiler ut på en Sverigeturné. Den 11 februari kommer Carolina Gynning och Carina Berg till Karlstad.

Sedan 2019 har Carolina Gynning och Carina Berg delat med sig av sina liv på ett öppet och humoristiskt sätt genom podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva. Det är en podd full av samtal om livets små och stora delar, med en stor dos humor och självdistans. Carolina Gynning och Carina Berg håller inte tillbaka – om något. 

Efter tre år bakom poddmikrofonen får fansen nu äntligen uppleva Gynning & Berg – Live! 

– Äntligen har vi fått upp modet och tummen ur arslet. Vi ska på turné. Det blir Gynning och Berg i livs levande form på scen. Vi bjuder på lika mycket babbel och visdom som i podden, men också SÅNG. Med nästan rätt toner. Och kanske dans.”, hälsar Carolina Gynning & Carina Berg i ett pressmeddelande från Live Nation. 

Gynning & Berg – Live är en liveshow som arrangeras av Live Nation och presenteras i samarbete med Spotify. Den första delen, som löper under våren 2023, har premiär den 26 januari i Malmö.  

Den 11 februari kommer duon till Karlstad CCC.