PODCAST: Skådespelaren Ellen Helinder

PODCAST: Skådespelaren Ellen Helinder

Skådespelaren Ellen Helinder är just nu aktuell med bland annat ny säsong av Exit – och som glasmästare i Leif & Billy. Vi mötte henne nånstans mitt emellan Oslos finansvärld och livet som glasmästare i norrländska Sörbäcken, nämligen i en poddstudio i Karlstad.

Det blev ett samtal om hur allt började på Gjuteriet, den tunga rollen som traffickingoffret Magdalena, att skölja av sig arbetsdagen med glättiga Westlife-låtar, kontraster, fäblessen för att skriva – och vad hennes funktionsnedsatte bror har lärt henne om livet.

Tack för att ni lyssnar!

Lyssna genom Spotify

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »