UPPSNAPPAT Miriam Bryant till Karlstad

UPPSNAPPAT Miriam Bryant till Karlstad

I sommar är Miriam Bryant aktuell med en omfattande sommarturné, med både egna stopp såväl som en gemensam konsertkväll med Daniela Rathana – och inte minst åtta spelningar tillsammans med Veronica Maggio. Ett av stoppen är Karlstad.

Miriam Bryant är en av Sveriges absolut största artister och mest älskade liveakter, som med sin kraftfulla röst, karisma och oemotståndliga charm lyckats fånga en stor publik. 2019 markerade ett nytt kapitel när hon gav ut sitt första projekt på svenska, EP:n “Mi Amor”, som följdes upp av albumet “PS jag hatar dig” (2021). Två Grammisar, vinnare av årets album på P3 Guld, utmärkelse på Musikförläggarnas pris, en tillhörande kortfilm samt en Skandinavienturné med över 40 stopp – är alla kvitton på den storartade succén som följde efter släppet.

I början av året släppte Miriam, tillsammans med Veronica, singeln “Under någon ny” som, förutom att bli en omedelbar succé på både radio och Spotify (8M streams), släpptes med tillhörande video – regisserad av den internationellt prisade regissören Jonas Åkerlund. I ett pressmeddelande meddelas att duon nu förlänger samarbetet med en gemensam Sverigeturné som startar den 29 juli på Slottskogssvallen i Göteborg och avslutas på Gröna Lund i Stockholm.

Innan dess är Miriam dessutom aktuell med egna spelningar under juli med stopp i Borlänge, Helsingborg, Karlstad och Hasslöfestivalen, samt en konsertkväll på Gotland tillsammans med Daniela Rathana.

Den 14 juli kommer hon till Karlstad, närmare bestämt Kajen.

📸: Kristoffer Jansson