PÅ GÅNG Invigning av Sommar i kvarteret Almen

PÅ GÅNG Invigning av Sommar i kvarteret Almen

I kväll klockan 18.00 på den nya scenen inviger vi sommarens program i kvarteret Almen. Det blir dans, konserter med Gerd och med Visklubben Hallen och underhållning av gycklaren Marcel.

– Nu är den efterlängtade scenen i kvarteret Almen äntligen redo för premiär och vi kan inviga sommarprogrammet. Den permanenta scenen kommer att bidra till att många kommer att få uppleva konserter, teatrar och andra kulturuttryck i Almen under många år framöver. Det är ett resultat av ett fantastiskt fint samarbete mellan föreningslivet och Karlstads kommun. En särskild eloge ska ges Visklubben Hallen och Värmlandsteatern. Ja, alla som bidragit med goda idéer som lett fram till det fina slutresultatet, säger kultur- och fritidsnämndens ordförande Robert Halvarsson (MP).

Musik, dans, gyckleri

  • Smakprov av grupper från Patricias danscenter.
  • Konsert med Visklubben Hallen
  • Konsert med Gerd (Elin Lundgren)
  • Underhållning av gycklaren Marcel