Karlstad Kallar-profilen: Nellie Malm Frelin

Karlstad Kallar-profilen: Nellie Malm Frelin

Karlstad Kallar vill lära känna er – och därför tar vi varje månad pulsen på någon av våra lokala! Den här gången gick stafettpinnen till den glada och dialektälskande egenföretagaren, Nellie.

Namn: Nellie Malm Frelin

Ålder: Fyller faktiskt 28 år nu 2 september!

Född i: Katrineholm

Bor numera: Karlstad sedan 2017

Gör: Driver min egen firma ”youhealthy” på heltid

Beskriv dig själv med tre ord:

Driven, rolig, inkännande.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att få se, ta del av och inspirera andra människors utveckling i sin hälsa. Att det jag gör bidrar till förändring i hur människor mår sitt bättre jag. En bonus är att kunna styra sin tid själv när man har eget!


Vilken är den största utmaningen?

Det är att nå ut till människor att jag finns att få hjälp av. Till exempel som sociala medier är så stort nätverk och krävs mycket tid att sitta med för att synas.

Vad är ditt största mål för det kommande året?

Det är lite som ovan, att nå ut till ännu fler människor och bidra till deras hälsa.

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?

Oj, det kan variera lite då jag kan styra min tid själv, är som mest produktiv på dagen än kvällen så blir att jag arbetar ca 09.00–17.00 (ibland kvällen också). Det jag sitter med då är allt från planering, mejl, spela in/ta bilder för content till sociala medier, redigera, nå ut till människor osv.

Vad gör du helst en ledig dag?

Då vill jag helst passa på att vila och umgås med min familj.

Berätta om ditt största intresse.

Mitt största intresse är just träning och hälsa så det är svårt att komma på något annat än det men att styrketräna är bland det roligaste jag vet att göra!Har du någon udda talang?

Udda talang vet jag inte, men får ofta frågan om hur jag alltid kan vara så glad och positiv med allt. Brukar svara att livet blir lite roligare om man försöker se det positiva än att fastna i negativitet.

Vad är Värmland för dig?

Värmland är ju mitt hem från många år tillbaka nu och detta är verkligen ”hemma” för mig. Jag älskar verkligen naturen och lugnet som finns här, all dialekt är en bonus.

Vad får man inte missa om man är i din stad?

Jag bor ju mitt i Karlstad så då är det att spendera tid vid vattnet/hamnen framförallt! Passa på att vara ute mer i naturen och gå runt och utforska lite.

Vem skulle du vilja var Karlstad Kallar-profil i framtiden?

Det måste i så fall vara Therese Mohlin på ”My inside out”.