Karlstar Kallar möter: Inredningsstylisten Sofia Widjeback

Karlstar Kallar möter: Inredningsstylisten Sofia Widjeback

Frågan ”Vad jobbar du med då?” är sällan en stämningshöjare, vare sig man befinner sig på en lite stel dopfika, eller kallpratar i köket med en främling på en högljudd förfest. Dock är nästan alla yrken intressanta ifall man skrapar mer än på ytan och därför så tänkte vi framöver variera de vanliga podcastintervjuerna med att bjuda in människor som berättar om sina jobb!

Först ut var Sofia Widjeback som jobbar som inredare och stylist på Heads and Tails i Karlstad. Det blev ett samtal om hur hon åkte till Asien och hittade sin stilmässiga kompass vad gäller inredning, Vem bor här-upplevelsen, den mindre glammiga delen av jobbet – och inte minst: citronernas återkomst!  

Lyssna via Spotify

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »