Karlstad Kallar möter: Eventkoordinatorn Emma Dorward

Karlstad Kallar möter: Eventkoordinatorn Emma Dorward

Frågan ”Vad jobbar du med då?” är sällan en stämningshöjare, vare sig man befinner sig på en lite stel dopfika, eller kallpratar i köket med en främling på en högljudd förfest. Dock är nästan alla yrken intressanta ifall man skrapar mer än på ytan och därför så varierar vi de vanliga podcastintervjuerna med att bjuda in människor som berättar om sina jobb!

I det här avsnittet träffar vi Emma Dorward som jobbar som eventkoordinator och med kommunikation i sitt egna företag, Dorward Event & Kommunikation AB. Det blev ett samtal om ljuvligt sorl i lokalen, vikten att känna sig sedd och inkluderad och tillställningar som är värd ens tid – lyckade event helt enkelt!

Tipsa oss gärna om framtida gäster och för att ge ris och ros på magnus@karlstadkallar.se. Tack för att ni lyssnar!

Klicka här för att lyssna, eller lyssna nedan.

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »