Hallå där, Linnea Sundholm

Hallå där, Linnea Sundholm

Hallå där, Linnea Sundholm som nyligen blev klar för utlandsäventyr i handbollens tjänst! Vart är du på väg?

Det blir Gran Canaria för min del! Rocasa Gran Canaria heter klubblaget.
Jag skaffade agent i början av året och utan honom hade det inte varit möjligt. Han har många kontakter i Spanien som öppnade upp för detta. Sedan mötte vi även Rocasa i European cup när jag spelade i Skara så dw hade lite koll på mig sedan innan.

Berätta om laget som du ska till! Vad vet du om dem?

Som sagt så mötte vi dom i ett dubbelmöte i European Cup säsongen 21/22 så jag har sett arenan och några av spelarna har jag mött och jag fick ett väldigt bra intryck när vi var där! De spelar snabb handboll och är väldigt luriga tycker jag. Sedan ser jag fram emot att spela med den före detta landslagsmålvakten Silvia Navarro och hoppas att det kommer utveckla mig som spelare.

Vad har du för förväntningar? Vilka mål har du?

Jag förväntar mig att det kommer bli tufft, det kommer bli mer träningar och många långa resor då vi kommer flyga till varje bortamatch. Så jag hoppas att jag anpassar mig snabbt till det, och mitt mål är såklart att bli så bra som möjligt! Jag tror detta kommer utveckla mig både som spelare men även som person.

Vad hoppas du kunna utveckla i ditt eget spel?

Jag vill utveckla min snabbhet och explosivitet då jag tror det kommer behövas i den spanska ligan!

Hur kommer dina dagar se ut när du inte är på en handbollsplan?

Då kommer jag verkligen ta vara på att bo på en ö! Utforska varenda litet hörn och njuta av den spanska kulturen. Men det mesta kommer nog kretsa kring träning!

Har du hunnit följa Helltons väg upp? Har du nån hälsningar till
tjejerna som precis gick upp?

Självklart har jag följt dom! Såg båda kvalmatcherna och även sett några matcher under säsongen och det är en klubb som tillhör i de högre serierna. Nu hoppas jag de tar fortsatta kliv och ser fram emot att följa det på håll!

Saknar du Karlstad nåt?
Saknar absolut Karlstad, det är ju hem för mig och ser fram emot att flytta hem och stadga mig i Värmland när jag är klar med karriär!