Hallå där, Kimberly Santana

Hallå där, Kimberly Santana

Hallå där,

Kimberly Santana, KBT-terapeut och mindset coach som nu är aktuell med podcasten Skrapa på ytan.

 Vilka jobbuppdrag tar du dig an?
– Jag tar främst emot klienter i form av terapi och coachningssamtal. Där min huvuduppgift är att vägleda dem till en trygg punkt i sig själva. Detta med hjälp av beprövade metoder och spirituella verktyg

Vad är det roligaste med ditt uppdrag?
– Mötet med andra kvinnor är det absolut roligaste. Att få träffa så många olika, starka individer som har olika historier och bagage med sig, men på något sätt så kan jag se en väldigt tydlig röd tråd. Det är fantastiskt att få se vilka förändringar som sker inom dem och hur det tar sig i uttryck i deras vardag.

Och nu är du aktuell med podcasten Skrapa på ytan. Vad kan du berätta om den?

– Det är en podcast där vi öppnar upp för samtal där vi skrapar under ytan, där vi diskuterar hur livet manifesteras på både gott och ont genom rädslor och begränsande tankar som vi matas med under vår uppväxt. Och hur vi kan balansera det genom att använda oss att balansera upp vår feminina och maskulina energi med hjälp av beprövade medtoder som KBT,ACT,MI etc. Där vi också går in på djupet hur faktiskt vi kan sammanföra det spirituella med vetenskapliga metoder utan att det ska bli flumflum.

– Jag bjuder in till samtal med andra kvinnor, både ”branch-kollegor” men även coachningsklienter ska få ta plats i podden för att berätta sin historia.Till vilka vänder du dig främst?

Vilka andra poddar lyssnar du på?

– Bakomfasaden podden, Heaven Knows podcast, Barfotapodden etc.

Några lokala som du kan rekommendera?
– Tyvärr så har jag dålig koll på poddar överlag då det blivit att jag lyssnar mest på mina branschkollegors poddar.
Lyssna på podcasten här